Verliezend Kerkwijk besluit 2019 in mineur | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Verliezend Kerkwijk besluit 2019 in mineur

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KERKWIJK - Het is Kerkwijk zaterdag niet gelukt om het jaar 2019 met een positief resultaat af te sluiten. Op bezoek bij laagvlieger Rhelico ging de ploeg van trainer Nabil Bouchlal met 3-2 onderuit.


In Rumpt was de thuisploeg op voorsprong gekomen, waarna Michel van den Hanenberg de gelijkmaker aantekende. Na rust liep Rhelico uit naar 3-1. Luttele minuten voor het einde van de wedstrijd zorgde Bart de Waal nog wel voor de aansluitingstreffer, maar verder dan die 3-2 zou Kerkwijk niet meer komen.

Een teleurstellend resultaat in een slechte wedstrijd, vond Bouchlal: "Op bepaalde momenten leek het niet op voetbal. Het waren moeilijke omstandigheden, met extreem veel wind. Dat had zijn invloed op de wedstrijd, want het was bijna onmogelijk om fatsoenlijk voetbal te spelen. Beide ploegen wilden wel, maar het zag er niet heel florissant uit. Dit zijn vaak wedstrijden waarin de gelukkigste wint. En dat was vandaag Rhelico."

Door die nederlaag besluit Kerkwijk het kalenderjaar 2019 met tien punten op de elfde plaats in de vierde klasse D. Bouchlal blijft daarentegen positief: "In voetballend opzicht hebben we gek genoeg een hele goede eerste seizoenshelft gehad. Ik heb echt hele goede dingen gezien, we hebben flinke stappen gemaakt, alleen blijven de resultaten achter.  Nu is het zaak dat we de scherven bij elkaar rapen. We hebben de laatste weken steeds meer spelers met pijntjes, dus de winterstop komt voor ons niet ongelegen. We gaan het rustig aan doen en ervoor zorgen dat we straks weer met frisse moed de tweede seizoenshelft in gaan."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup