Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

WNC komt drie keer terug bij SVL: 3-3

•   218 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LANGBROEK – WNC pakte op bezoek bij SVL een punt. De ploeg kwam drie keer op achterstand, maar kwam even zo vaak langszij: 3-3.

De 1-0 en 2-1 werden bij WNC ongedaan gemaakt door Willem-Paul van der Heijden. Ook bij de derde treffer was de spits betrokken. Hij zette een verdediger onder druk, waarna diens terugspeelbal door de doelman gemist werd.

"Ik denk dat we deze wedstrijd wel hadden kunnen winnen, maar dat dit niet lukt, ligt aan onszelf", zei trainer Cor Prein. "En als je drie keer op achterstand komt en continu achter de feiten aanloopt, moet je ook tevreden zijn met een punt."

In de slotminuut leek WNC nog op weg naar de winst, maar de doorgebroken Gideon Emanuels werd gevloerd. De dader kreeg rood, de vrije trap ging net naast.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel