Alblasserdam verslagen na strafschoppen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Alblasserdam - Prinsenland (0-0).
• Alblasserdam - Prinsenland (0-0). (Foto: Alexander de Jong)

Alblasserdam verslagen na strafschoppen

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ALBLASSERDAM • Alblasserdam speelde het bekerduel met Prinsenland met 0-0 gelijk, waarna de ploeg uit Dinteloord de strafschoppen beter nam.

"Wij hadden een iets andere wedstrijdbeleving dan zij", gaf trainer Dennis Schoonewil aan. "Wij benaderden het als een veredeld oefenduel, terwijl zij er vol voor gingen."

Het zorgde wel voor een open en aantrekkelijke wedstrijd. "Het publiek vond het leuk om te zien. En Prinsenland heeft echt een prima en vooral ook sportieve ploeg."

In de normale speeltijd werd er niet gescoord. De bezoekers wonnen de strafschoppenserie met 3-1. "We hebben terecht verloren. Het was gezapig van onze kant en we zaten met ons hoofd denk ik al bij het kerstrad."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel