Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Vuren ook in de beker uitgeschakeld

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BLADEL – Vuren is uitgeschakeld in het districtsbekertoernooi. Bij zondagderdeklasser Bladella verloor het met 4-1.


"Het is een repeterend verhaal", vond trainer Ron Vlot al snel. "Het was wéér onnodig. We deden totaal niet onder voor hen, maar gaan er wel met 4-1 af. Voetballend is het allemaal prima, maar we scoren te moeilijk en krijgen veel te makkelijk goals tegen. Allemaal door persoonlijke fouten."

Bart Muilenburg zette Vuren nog op voorsprong, maar in de rust keken de mannen van Vlot tegen een 3-1 achterstand aan. "Na rust speelden we gewoon goed en creëerden we kans op kans, maar hij ging er telkens niet in", zei Vlot, die baalt van het mislopen van een confrontatie met waarschijnlijk hoofdklasser Nuenen. "Daar zouden we heus niet winnen, maar dat is wel een ervaring." Met een man minder, Mels Visscher werd met rood weggestuurd, kreeg Vuren ook nog de 4-1 om te oren.

In de competitie wil Vlot snel met Vuren van de laatste plaats af wil. "Moeten we daarvoor nog aanvallender spelen om meer te scoren? Of juist verdedigender om er minder tegen te krijgen? Ik denk dat het weinig uitmaakt. Tegen GVV'63 speelden we behoudend, maar krijgen we ook makkelijk goals tegen en creëren óók genoeg kansen. Maar we gaan het na de winterstop wél over een andere boeg gooien. We gaan er niet kansloos uitvliegen."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup