Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Hedel moeiteloos langs SCZ

•   161 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HEDEL • Hedel had zondag weinig moeite met SCZ uit Zoelen. Het werd een dikverdiende 4-0 overwinning voor de mannen van trainer Wilco van Houtum.

"Het klasseverschil was te groot. De score had hoger uit kunnen vallen. Kansen genoeg en ook het aluminium werd nogal eens geraakt", stelde Van Houtum.

Binnen een kwartier zette Leon Bok al de toon met de 1-0. Vervolgens lag de lat in de weg bij een inzet van Joep van der Heijden. Maar na rust legde dezelfde speler de bal wel tegen het netje door een strafschop te verzilveren: 2-0. Patrick Janse en Nick van Bavel tilden de score naar 4-0.

Van Houtum: "Ik ben ook blij dat we de nul hebben gehouden." Hedel staat in 5C op de derde plaats met drie punten achter SBV maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel