Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

RKVSC verliest van koploper BZS en moet voor volgend seizoen aan een nieuwe trainer

23 dec, 23:46 Wedstrijdverslagen 391 keer gelezen

VELDDRIEL • Het was geen verrassing dat RKVSC zondag in het inhaalduel met koploper BZS het onderspit moest delven: 0-5 verlies.

"Maar in de eerste vijf en dertig minuten was er geen verschil", reageerde RKVSC-trainer Ad Schippers. Een goed begin maar twee eigen goals en een terecht gegeven en benutte strafschop zorgden ervoor dat BZS de ruststand op 0-3 voorsprong bepaalde. De ploeg uit Beusichem schoot er na rust nog twee in: 0-5

RKVSC wacht nog steeds op de eerste overwinning. Met drie puntjes staat het op de voorlaatste plaats. "Dit seizoen is een seizoen van overleven", zegt Schippers. "Dat doen we door het inpassen van jeugdspelers. Tegen BZS zaten er ook weer vijf jeugdspelers bij. Dat is onze toekomst."

Mooi geweest
Voor volgend seizoen moet RKVSC wel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Schippers (59) houdt het voor gezien. De Kerkdrielenaar schoot RKVSC dit seizoen na de terugkeer naar het zondagvoetbal de Velddrielenaren te hulp. Achter het helpen wordt een punt gezet omdat hij een punt achter zijn carrière zet.

Schippers vertelt: "Wegens mijn werkzaamheden en mijn leeftijd is het nu mijn laatste seizoen. Ik ben nu bezig aan een derde periode bij RKVSC. Iemand anders moet het maar eens gaan doen. Het is mooi geweest."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie