Kozakken Boys is ook TEC de baas en stijgt naar vierde plaats

Wedstrijdverslagen 947 keer gelezen

TIEL • Kozakken Boys bleef zaterdagavond op het goede pad na de winterstop. Na Excelsior Maasluis met 2-0 moest ook TEC geloven aan de Werkendamse dadendrang met 0-2. .

Kozakken Boys begon met hetzelfde systeem als een week eerder tegen Excelsior Maassluis. De toen geschorste Kay Tejan en Mark Veenhoven waren er weer bij.

Al in de eerste minuut zette Jeffrey Rijsdijk de 'Boys' op het goede spoor. Uit een vrije trap, na een actie van Tyrone Conraad en overtreding op de rand van de zestien meter, schoot Rijsdijk de 0-1 tegen het net. Vier minuten later kreeg Kay Tejan een grote kans, maar redde de sluitpost van TEC.

Het bleef eenrichtingsverkeer. Kort voor de rust was het wel raak na een actie uit het niets van Conraad. De bal ging naar Kejan, die met een geweldige streep de 0-2 tegen het net schoot.

Vierde plaats
Ook na de rust hield Kozakken Boys de controle op de wedstrijd. De equipe van trainer Rick Adjei vergat wel de wedstrijd in het slot te gooien bij een overtal. Veenhoven stiftte de bal over de keeper, maar ook net naast. TEC werd nog een keer gevaarlijk, maar de poging kwam op de paal en dus kon Kozakken Boys weer drie punten bijschrijven.

Met de driepunter stegen de 'Boys' naar de gedeelde vierde plaats met Kon. HFC op de ranglijst in de tweede divisie.