Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

ZVG/Cagemax stunt opnieuw tegen Reiger Boys/Woest

  •   283 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HEERHUGOWAARD • Net als in de thuiswedstrijd heeft eredivisionist ZVG/Cagemax ook in Heerhugowaard weten te stunten tegen nummer 3 Reiger Boys. Het werd 0-3 voor de Gorinchemse vrouwen.

Onder toeziend oog van bondscoach Niña George-Koek leidde de misschien wel de mooiste aanval van de wedstrijd niet tot een voorsprong voor ZVG/Cagemax. Kayla van den Boomgaard veroverde op de eigen achterlijn de bal en via Noël Elands en Daniëlle Kortlever werd Patricia Looijen bereikt na een prachtige steekbal. Reiger Boys/Woest werd even van het kastje naar de muur gespeeld. Helaas voor ZVG/Cagemax stond de keepster van de thuisploeg 'haar mannetje' en bleef het 0-0.

Een minuut later mocht ZVG/Cagemax toch juichen. Na goed doorjagen van Noël Elands en een (mislukt) schot van Patricia Looijen werd de bal in eigen doel gelopen door één van de speelsters van Reiger Boys/Woest: 0-1.

In het restant van de eerste helft had de thuisploeg het aan haar keepster te danken dat het slechts bij 0-1 bleef. 

Tandje bij
Kayla van den Boomgaard zorgde pal na rust voor de 0-2.

Reiger Boys/Woest leek terug te komen in de wedstrijd, maar de aansluitingstreffer werd terecht afgekeurd wegens een handsbal. Dit was het sein voor ZVG/Cagemax om een tandje bij te schakelen. Waar de laatste wedstrijden de zorgvuldigheid in de eindpass ontbrak, was dit vrijdagavond niet het geval. De toeschouwers werden getrakteerd op de ene na de andere prachtige steekbal, maar de keepster van Reiger Boys/Woest hield haar ploeg enigszins in de wedstrijd.

Halverwege de tweede helft viel de beslissing. Een vergelijkbare aanval als bij de 0-2, ditmaal tussen Esther Lakerveld en Daniëlle Kortlever, haalde alle spanning uit de wedstrijd. Eindstation van de aanval was Lakerveld: 0-3.

Door de uitslagen van de overige wedstrijden staat ZVG/Cagemax nu alleen op de zesde plaats met maar één punt achterstand op de nummer vijf. Komende week speelt ZVG/Cagemax opnieuw een uitwedstrijd. Dit keer in Amsterdam, tegen OS Lusitanos.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup