Krijgsman start bij Peursum met winst

Wedstrijdverslagen 714 keer gelezen

GIESSENBURG • Peursum stuurde ASH met 2-0 huiswaarts. Makkelijk ging dat echter niet.

De openingsfase verliep erg rommelig waarna de Giessenburgers langzaamaan toch wel wat meer grip op de wedstrijd krijgen. Dat resulteerde kort voor rust in een 1-0 voorsprong via Nick den Hartog.

"Een lekker moment", wist trainer Mark Krijgsman, die voor het eerst voor de groep stond sinds Michel Roza en Peursum besloten vroegtijdig uit elkaar te gaan. "We wilden dat na rust doorzetten, maar dit ging niet zomaar. Het was overleven."

De gastheren moesten voor de punten vechten en wisten de 1-0 lang vast te houden. Kort voor tijd viel de beslissing. Door een vrije trap binnen te schieten maakte Jesse Baan aan alle twijfels een einde.

Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 26 minuten geleden
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 16 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 17 uur geleden
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 22 apr, 19:46