Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Twaalf doelpunten bij duel tussen GVV’63 en runner-up (6-6!)

Wedstrijdverslagen 1.514 keer gelezen

DEN BOSCH – GVV'63 is zaterdag de tweede seizoenshelft met een spektakelstuk gestart. Het werd maar liefst 6-6 op bezoek bij BLC.

En dat is normaal gesproken al een opvallende uitslag, maar wanneer men in ogenschouw neemt dat BLC de minst gepasseerde verdediging van de hele derde klasse D had - en zelfs nog steeds heeft -, is de 6-6 helemaal een bizarre uitschieter.

GVV'63-trainer Denny van Geffen beleefde het doelpuntrijke spektakel als een achtbaan: "Je ging constant van hoop naar vrees. Wij speelden eigenlijk prima, maar we gaven ook goals weg die we niet weg hadden mogen geven. De fouten stapelden zich op en ook bij BLC – dat in mijn ogen negatief speelde, met 11 man op eigen helft en er dan snel uit - ging er van alles mis. De uitslag was om te lachen. Het was in ieder geval een wedstrijd zoals niet veel toeschouwers hem ooit hebben gezien."

Voor de formatie uit Gameren scoorden Jeffrey van der Meijden en Mathijs Libbers tweemaal, Maverick van Maaren en Daniel Bouma droegen zorg voor de overige twee goals.

Tweede periode
Door het bizarre gelijkspel loopt GVV'63 averij op in de tweede periode, die overigens wel nog steeds wordt geleid door de ploeg van Van Geffen, met één wedstrijd minder dan achtervolger GDC. Ook op de ranglijst verzuimde GVV'63 goede zaken te doen, vond Van Geffen. 

"Je pakt als nummer 5 een punt bij de nummer 2, op kunstgras, maar toch vind ik dat we twee punten hebben laten liggen. Als ik dan zie dat ONI verliest, baal ik wel een beetje. Maar goed, volgende week krijgen we TSVV Merlijn. Bij Merlijn is het altijd de vraag met wat voor team ze naar Gameren komen, maar gezien de ranglijst moet je daar de punten tegen kunnen pakken. We moeten van week tot week onze potjes gaan winnen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 2 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 3 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 5 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 5 uur geleden
Afbeelding
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 6 uur geleden
Logo
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 9 uur geleden