Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Twaalf doelpunten bij duel tussen GVV’63 en runner-up (6-6!)

  •   1321 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

DEN BOSCH – GVV'63 is zaterdag de tweede seizoenshelft met een spektakelstuk gestart. Het werd maar liefst 6-6 op bezoek bij BLC.

En dat is normaal gesproken al een opvallende uitslag, maar wanneer men in ogenschouw neemt dat BLC de minst gepasseerde verdediging van de hele derde klasse D had - en zelfs nog steeds heeft -, is de 6-6 helemaal een bizarre uitschieter.

GVV'63-trainer Denny van Geffen beleefde het doelpuntrijke spektakel als een achtbaan: "Je ging constant van hoop naar vrees. Wij speelden eigenlijk prima, maar we gaven ook goals weg die we niet weg hadden mogen geven. De fouten stapelden zich op en ook bij BLC – dat in mijn ogen negatief speelde, met 11 man op eigen helft en er dan snel uit - ging er van alles mis. De uitslag was om te lachen. Het was in ieder geval een wedstrijd zoals niet veel toeschouwers hem ooit hebben gezien."

Voor de formatie uit Gameren scoorden Jeffrey van der Meijden en Mathijs Libbers tweemaal, Maverick van Maaren en Daniel Bouma droegen zorg voor de overige twee goals.

Tweede periode
Door het bizarre gelijkspel loopt GVV'63 averij op in de tweede periode, die overigens wel nog steeds wordt geleid door de ploeg van Van Geffen, met één wedstrijd minder dan achtervolger GDC. Ook op de ranglijst verzuimde GVV'63 goede zaken te doen, vond Van Geffen. 

"Je pakt als nummer 5 een punt bij de nummer 2, op kunstgras, maar toch vind ik dat we twee punten hebben laten liggen. Als ik dan zie dat ONI verliest, baal ik wel een beetje. Maar goed, volgende week krijgen we TSVV Merlijn. Bij Merlijn is het altijd de vraag met wat voor team ze naar Gameren komen, maar gezien de ranglijst moet je daar de punten tegen kunnen pakken. We moeten van week tot week onze potjes gaan winnen."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup