Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Unitas sluit eerste periode goed af

•   392 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

In de eerste wedstrijd na de winterstop mocht de zaterdagtak van Unitas het op een koude middag opnemen tegen de nummer 6 van de competitie Beesd. Unitas was in de eerste helft dodelijk effectief en liep binnen 40 minuten uit naar 4-0 voorsprong met als doelpuntenmakers; Rudy Schrijver, Abdurrahman Zenzeciran, Brandon Markham en Ismael El Kaddouri.

Beesd deed net voor rust nog wat terug en de ruststand was meteen ook de eindstand. Beesd speelde in de tweede helft opportunistisch waardoor Unitas moeilijk druk kon zetten, maar tot problemen kwam de ploeg van Molenvliet niet.

Zo sluit Unitas zaterdag de eerste periode goed af. Volgende week begint de nieuwe periode en neemt Unitas het thuis op tegen Kerkwijk.

(verslag: GVV Unitas)

Trainerscarrousel