SteDoCo neemt revanche op Jong Almere City FC | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl

SteDoCo neemt revanche op Jong Almere City FC

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HOORNAAR • Op eigen terrein nam SteDoCo revanche op de blamage eerder in het seizoen. In Almere werd schandelijk met 5-1 verloren.

In de terugwedstrijd waren de rollen omgedraaid, zag ook SteDoCo-trainer Frans Adelaar. "In de eerste helft speelden we een prima pot, met een hoog rendement. Twee kansen en twee goals. Uit goede aanvallen scoorden Charlton Vicento en Joran Schröder. Na rust kwamen we uit een gelukkige (maar geweldige, vanaf eigen helft, TS) goal van Bryan Jongeneel, die vanaf eigen helft de bal gedragen door de wind over de Almeerse doelman zag stuiten, op 3-0. Vervolgens werd het te slordig. Maar gelukkig gaven de voorsprong niet meer weg", zag Adelaar.

Na het wegzenden van Almeerder Brobbey kwamen de jongelingen uit Flevoland toch nog op 3-1. SteDoCo raakte niet van de wijs. Eerst werden enkele kansen nog gemist, maar uiteindelijk bepaalde Marlon Pereira acht minuten voor tijd de eindstand op 4-1.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel