GJS-EBOH bij 3-0 stand gestaakt na wangedrag bezoekers

Wedstrijdverslagen 4.326 keer gelezen

DALEM • Helaas kon de wedstrijd niet worden uitgespeeld. Want na 65 minuten hield scheidsrechter Roy Labeur het bij een 3-0 stand voor GJS voor gezien na herhaaldelijke opmerkingen en zeker nadat Jesse Rensen hem na zijn tweede gele kaart wilde aanvliegen.

GJS begon goed en in de eerste minuut schoot keeper Jan-Arie Kouwenhoven de bal tegen de doorlopende Björn Barten aan, maar de bal ging naast. De thuisclub bleef gevaarlijker, maar EBOH voetbalde en combineerde wat makkelijker. Op zich niet vreemd voor de koploper uit de tweede klasse F.

In de 22e minuut werd Sereno Latuhihin net buiten het strafschopgebied onderuit gehaald, maar de vrije trap van Stef Kamp ging wel over het muurtje heen maar werd een prooi voor de lange keeper Kouwenhoven. Direct daarna zette Ruud Bos op rechts goed door en ging richting doel. Hij aarzelde tussen een schot en een voorzet, waardoor de bal in handen van de keeper kwam.

Strafschop
In de 35e minuut werd Ruud Bos binnen het strafschopgebied onderuit gehaald en mocht Sjors Hendriks een strafschop nemen, Hij deed dit zeer slecht en de bal ging recht op de keeper af, die echter te vroeg van zijn lijn was gekomen, waardoor de strafschop over genomen moest worden, Nu ging de bal hard en laag in de hoek.