Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Punt bij Kloetinge opsteker voor WNC

•   244 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KLOETINGE – Na een mindere reeks was het gelijkspel bij koploper Kloetinge een opsteker voor WNC. Toch hielden de Waardenburgers ook een beetje een zuur gevoel over aan de 2-2 eindstand.

"We komen twee keer op voorsprong en krijgen twee keer een rotgoal tegen", zag trainer Cor Prein. "We hadden hier ook gewoon kunnen winnen."

Vroeg in de wedstrijd tekende René van Soelen voor de 0-1. Na een halfuur viel via het hoofd van Roman Rahmani de 1-1 binnen.

In de tweede helft kwam WNC twintig minuten voor tijd opnieuw aan de leiding. Emilio Prieto maakte de 1-2. Weer viel snel daarna de gelijkmaker net naast de paal binnen. "En daarna waren we via Emilio nog dicht bij de 2-3. Dat mocht helaas niet zo zijn, maar we hebben vandaag wel prima gespeeld", vond Prein.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel