Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Rhelico met tien man onderuit tegen Peursum

•   259 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GIESSENBURG – Rhelico ging met 4-0 onderuit bij Peursum. Geen schande, aangezien Rhelico een uur met tien man speelde, omdat Rick Verwolf rood kreeg voor het neerhalen van een doorgebroken speler.

Toch vond trainer Adrie van Steijn de uitslag geflatteerd. "Ik vond ons voetballend beter dan Peursum", zei Van Steijn. "Je merkte dat zij op hun hoede waren omdat we van Asperen hadden gewonnen. We hebben de kansen gehad op de 0-1 en na onze rode kaart ook op de gelijkmaker. Als die valt worden zij bang, dat weet ik zeker."

Die aanname van Van Steijn valt niet te controleren, want het gebeurde niet. Peursum maakte na de rode kaart de 1-0. Na rust viel al snel de 2-0 en was de wedstrijd gespeeld. "Toen bleef Peursum het heel rustig uitspelen en maken er nog twee", aldus Van Steijn.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel