Logo regio-voetbal.nl
• Kozakken Boys - Jong Sparta (2-1).
• Kozakken Boys - Jong Sparta (2-1). (Foto: Teus Admiraal)

Kozakken Boys: en dat is vijf!

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WERKENDAM • Kozakken Boys blijft in een flow. De equipe van trainer Rick Adjei boekte de vijfde overwinning op rij na de winterstop met 2-1 tegen Jong Sparta.


Met de driepunter stoomde Kozakken Boys op naar de gedeelde tweede plaats in de tweede divisie. Het gat met koploper HHC Hardenberg bleef wel vijf punten. Trainer Rick Adjei had een tevreden gevoel. "We hebben heel goed gespeeld met twee schitterende doelpunten. Er had er zelfs nog één bij gemoeten. We gingen met 2-0 de rust in en het publiek veerde mee. Na de rust werd het wel een ander verhaal. Jong Sparta scoorde al snel de 2-1 met nog een half uur te gaan. Dan blijft het toch spannend, maar grote problemen hebben we niet meer gekend."

Halverwege de eerste helft kwam Kozakken Boys op 1-0 na een voorzet van Kay Tejan, die fraai werd afgerond door Jeffey Rijsdijk. Zeven minuten voor rust zette Tejan de opgekomen Roystone Drenth vrij. Die rondde keurig af voor de 2-0.

Na de rust spartelende Jong Sparta meer tegen en viel de 2-1, nadat keeper Richard Arends een afstandsschot niet goed verwerkte en de Rotterdammers de rebound benutten. Kozakken Boys kreeg nog een kans, maar de keeper van Jong Sparta redde miraculeus. De Werkendammers trokken de winst ook over de streep.

Kraker
Komende zaterdag is het IJsselmeervogels tegen Kozakken Boys. Een absolute kraker met als inzet de tweede plaats. Trainer Rick Adjei kijkt er evenwel nuchter naar. "Natuurlijk kijken de mensen er anders naar, nu we nadrukkelijk aanwezig zijn bovenin de ranglijst. Het is voor mij gewoon weer een wedstrijd, die wij proberen te winnen."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup