Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Tricht muurvast onderaan na 7-0 verlies

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

TRICHT – Hekkensluiter Tricht staat sinds zaterdag in de tweede klasse muurvast onderaan. In Woudrichem werd na een 2-0 ruststand met liefst 7-0 verloren. Bovendien boekten de andere degradatiekandidaten wel succes. Alleen thuiswinst op Sleeuwijk kan Tricht komende zaterdag nog zicht op redding geven.


Tricht was zaterdag flink gehavend want vier vaste krachten ontbraken. Tim van Dijken en Tim Schook waren na hun rode kaart tegen Heukelum geschorst en topscorer Marijn Bransen en keeper Lukas Grizell konden door fikse enkelblessures niet meedoen. Toch begon Tricht in Woudrichem goed maar de Brabantse keeper redde bij een vrije trap van Marijn Bransen knap in de benedenhoek. Uit een door Jamy Goemaat slim afgedwongen en onhoudbare vrije trap van Tim Saaman in de bovenhoek nam Woudrichem na een kwartiertje desondanks een 1-0 voorsprong.

Even later werd Luke van Dijken wegens onwelvoeglijk taalgebruik tegen een medespeler met een directe rode kaart door arbiter Jeroen Bos uit het veld gestuurd. Die Zwijndrechtse scheidsrechter gaf nadien ook gele kaarten aan Trichts back Ruben Lambregts voor een ogenschijnlijk correcte tackle en aan trainer Marcel van Steenis voor het commentaar op die eerste beslissing.

Tien man
Met tien man kwam Tricht toch nog dichtbij de gelijkmaker maar Pepijn Lambregts miste alleen voor de keeper een riante kans en wacht nog steeds op zijn eerste competitiegoal in dit seizoen. Nu kon Woudrichem na 32 minuten na een fout van Trichts libero Rani Abouna tot 2-0 uitlopen. Jamy Goemaat bediende Bori Secréve die voor de 2-0 ruststand zorgde. Binnen korte tijd liep Woudrichem na de thee tot 4-0 uit. Eerst kopte Yoeri Duijzer uit een voorzet van Dillis de Vries de 3-0 binnen en daarna zorgde Danny Schaap weer op aangeven van Dillis de Vries via de paal voor de volgende treffer: 4-0.

Daarmee was de strijd al vroeg gestreden en kon Tricht met een gerust hart Redouan Rahali en de jonge Lex Verschure als verse krachten in het veld brengen. Later zou Kamil Yumusak als derde verse kracht nog zijn entree in de Trichtse ploeg doen.

Inmiddels kon Woudrichem simpel verder uitlopen. Door een flinke fout van keeper Glenn Robbemondt maakte Yoeri Duijzer al een kwartier na de pauze zijn tweede doelpunt: 5-0. Het werd tien minuten later 6-0 omdat ook Bori Secréve beheerst zijn tweede goal van de middag produceerde. Met 7-0 maakte ook Danny Schaap bijna een kwartier voor tijd zijn tweede treffer.

Drie rode kaarten
In de al lang besliste wedstrijd werd de slotfase ontsierd door drie rode kaarten waardoor niemand na afloop zelfs bij de winnende ploeg echt blij was. Een onbeheerste overtreding jegens het been van Mehdi Hoummani kostte Woudrichem-speler Danny Schaap een directe rode kaart.

Na een twistgesprek tussen Trichts teammanager Mario van Gelderen en Woudrichem-speler Dillis de Vries over dit voorval gaf arbiter Jeroen Bos ook hen beiden een rode kaart.

Daarmee kreeg deze eenzijdige wedstrijd ook nog eens een onprettig slot. Tricht moet zich nu geheel op het competitievervolg thuis tegen Sleeuwijk richten en daarna op de bekermatch ook op eigen veld tegen de zondagderdeklasser Victoria'03 uit Oudenbosch.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup