Dilettant schenkt trainer passend verjaardagscadeau

Wedstrijdverslagen 550 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Dilettant gaf trainer Djilmar Lawansuka zijn gewenste verjaardagscadeau: een overwinning op eigen veld.

Dubbeldam werd met 2-1 verslagen en dat betekende dat Dilettant uit de laatste drie duels 7 punten pakte. Dat ging zaterdagmiddag niet eenvoudig, want wederom hadden de rood-witten moeite om de vele kansen in doelpunten om te zetten.

Het werd weliswaar 1-0 door Robin Segers, maar vlak voor rust kon een volledig vrijstaande Dubbeldam-speler de 1-1 aantekenen. In de tweede helft zorgde Marnix van den Adel vanaf 11 meter voor 2-1, nadat zijn broer Jesper naar beneden was getrokken in het strafschopgebied.

Daarna was het billenknijpen voor de supporters, maar Dilettant gaf de voorsprong niet meer prijs.