Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
update

Arkel pakt mooie thuiswinst op Woudrichem

Wedstrijdverslagen 1.170 keer gelezen

ARKEL • 

ASV Arkel bezorgde de jarige trainer Leon Elands een mooi verjaardagscadeautje. Na enkele teleurstellende resultaten boekten de bewoners van Schoonzigt eindelijk weer eens een overwinning. Een broodnodige driepunter en nog wel tegen zijn oude vereniging Woudrichem, dat met 3-1 verloor.

"Het was een cruciaal duel. In alle opzichten, want de komende twee weekenden hebben we rust en dan staan er twee uitwedstrijden tegen EBOH en Wieldrecht op het programma. Maar de boodschap na het verlies vorige week tegen Sleeuwijk was aangekomen", aldus een opgeluchte Elands.

Corné van Horik schoot Arkel al vroeg op voorsprong, maar Woudrichem kwam weer snel op gelijke hoogte. "Maar met z'n allen hadden we wel het gevoel dat het goed zou komen in de tweede helft. Windje mee en richting de kantine."

En het kwam goed. Na de thee pakte Arkel de draad meteen weer op en via de na blessureleed weer teruggekeerde Dylan Verschoor en aanvoerder Remie Schuurman (90e minuut) kwam uiteindelijk de 3-1 op het scorebord.

"Het verschil had veel groter kunnen worden, want we misten nogal wat kansjes. Met Dylan hebben we meer creativiteit in ons spel en dat doet ook wat met de tegenstander, waardoor mijn andere spelers meer ruimte krijgen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden