Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
update

Charlton Vicento scoort weer voor gelijkspelend SteDoCo

Wedstrijdverslagen 529 keer gelezen

Hoornaar • En opnieuw was Charlton Vicento voor SteDoCo goud waard. Een zevental minuten voor het eindsignaal schoot hij de ploeg uit Hoornaar naast nummer laatst ONS Sneek.

"Toch een lastige tegenstander voor ons. Na twintig seconden leek Bryan Jongeneel ernstig geblesseerd te raken en de schrik kwam in de ploeg, maar gelukkig kon hij verder. Hierdoor begonnen we slecht aan de wedstrijd", zag SteDoCo-trainer Frans Adelaar.

Na twee minuten hadden de Friezen op voorsprong kunnen en moeten komen. Maar het Sneekse vizier stond niet op scherp. In de tiende minuut wel; 0-1.

Tien man
SteDoCo herpakte zich, kreeg enkele kansjes maar scoorde niet. Toen Sneek, door de vele wissels, met tien man ontstond er voor SteDoCo meer ruimte. In de slotfase wisten de mannen van trainer Frans Adelaar te profiteren. De keeper van ONS liet een bal van de rappe Vincent Verheul los en wie anders dan Vicento was er als de kippen bij om de gelijkmaker te maken.

Onoplettendheid
"We waren nagenoeg de hele wedstrijd de betere ploeg, maar één onoplettendheid werd ons bijna fataal. Uiteindelijk scoor je de gelijkmaker en dat was dus zeker verdiend. We misten de aan zijn lies geblesseerde Joran Schröder, dat gaat wel enkele weken duren. Charlton Vicento had heel de week met griep op bed gelegen en was zelfs zaterdagmorgen nog een twijfelgeval. Maar gelukkig, hij kon spelen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden