Negen uit drie voor Roda Boys, ondanks ‘matige’ wedstrijd | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Roda Boys - Heukelum.
• Roda Boys - Heukelum. (Foto: Gerald van Zanten)

Negen uit drie voor Roda Boys, ondanks ‘matige’ wedstrijd

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

AALST – Roda Boys boekte zaterdag alweer zijn derde opeenvolgende competitie-zege. Na Wilhelmina'26 en Pelikaan werd nu Heukelum met 3-0 aan de zegekar gebonden.


Martijn de Wildt opende op sportpark De Maaskant de score via een strafschop. Daarna vergrootte hij eigenhandig de marge naar twee doelpunten. Het slotakkoord was voor Armand Selmani, die er met de 3-0 mede voor zorgde dat de drie punten in Aalst konden worden gehouden.

Winnend trainer Jorco de Kok was blij met de overwinning, maar de manier waarop stelde hem maar matig tevreden: "Het was geen beste wedstrijd. Het veld was ook moeilijk bespeelbaar, maar dat mag geen excuus zijn. We zijn wel in de organisatie gebleven, hebben veel kansen gecreëerd en hadden wel 6 of 7 goals kunnen maken. Ik was er eerlijk gezegd vanuit gegaan dat we het moeilijk zouden krijgen, omdat Heukelum maar twee punten achter ons stond. Ik dacht dat ze wel gas zouden gaan geven, maar dat was niet het geval."

Door de zege bevindt Roda Boys zich op de achtste plaats in de tweede klasse F, waarmee het de weg naar boven weer heeft ingeslagen. De Kok blijft daarentegen kritisch: "We zijn nog niet waar we moeten zijn. Ik vind dat we verder omhoog moeten, want er valt nog meer uit te halen. We komen van ver, hebben diepe dalen gekend, maar ik ben nog niet tevreden."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup