Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Streefkerk kegelt De Zwerver uit verliezerspoule EM - Van der Wal Cup

•   572 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KINDERDIJK • Derdeklasser Streefkerk heeft zich donderdagavond ten koste van tweedeklasser De Zwerver geplaatst voor de kwartfinale van de verliezerspoule van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM - Van der Wal Cup.

Op een regen- en stormachtig sportpark De Schans maakten beide ploegen er een echte wedstrijd van, waar scheidsrechter Van der Meulen zeker in de eerste helft zijn handen vol aan had.

Vlak voor rust maakte Joey van der Vlist met een fraaie halve volley uit een voorzet van Olaf Wols de 0-1. Halverwege de tweede helft kopte Mark de Lange, die daarna overigens een strafschop miste, de 0-2 binnen. De voorzet was van Tim den Besten.

Ook de thuisclub kreeg kansen, maar de Strevelanders trokken aan het langste eind.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel