Nieuw-Lekkerland wint 'restant' | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Gemaakt op Nieuw-Lekkerland on 29  Feb 2020 door Peter Verheijen Fotografie vv Nieuw-Lekkerland - Oranje Wit
Gemaakt op Nieuw-Lekkerland on 29 Feb 2020 door Peter Verheijen Fotografie vv Nieuw-Lekkerland - Oranje Wit (Foto: Peter Verheijen)

Nieuw-Lekkerland wint 'restant'

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NIEUW-LEKKERLAND • Een doelpunt van Lennert de Vries was voor Nieuw-Lekkerland voldoende om Oranje Wit te verslaan.

Eerder dit seizoen werd het duel tussen de beide eersteklassers in de 43e  minuut gestaakt omdat vanaf de tribune racistische teksten zouden zijn geuit aan het adres van een speler van Oranje Wit. Het uitspelen van het restant leverde zaterdag geen onvertogen woord op. Goed voetbal was overigens ook niet waarneembaar. De harde wind was daar mede debet aan.

Het duel begon met het uitspelen van de resterende twee minuten vóór rust. Kort na de hervatting sloeg Lennert de Vries koeltjes toe in een één-tegen-één situatie met de keeper van Oranje Wit. In het verdere verloop kregen beide teams elk één scoringskans. Namens Nieuw-Lekkerland verzuimde Wim de Jong raak te schieten.

"Het was geen beste wedstrijd", blikte Lekkerland-trainer Maarten van Gastelen terug. "Maar de drie punten vergoeden alles. We staan nu stevig op de derde plaats en kunnen met vertrouwen toeleven naar onze eerstvolgende wedstrijd: thuis tegen Kloetinge."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel