RKVSC ruikt lang aan de eerste overwinning | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

RKVSC ruikt lang aan de eerste overwinning

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

VELDDRIEL - Heel lang mocht RKVSC tegen MOSA'14 aan een zege ruiken. Maar uiteindelijk stond de ploeg van trainer Ad Schippers opnieuw mer lege handen: 1-3 verlies.

Het was Richard Mouthaan die RKVSC aan een vreugdevolle 1-0 voorsprong hielp. Die stand bleef heel lang gehandhaafd. Een penalty na een uur toegekend aan de bezoekers deed het duel een ander gezicht geven. Tegen het einde moest RKVSC er helemaal aan geloven (1-2).

In de extra tijd werd het ook nog 1-3. "We zaten goed tot aan die strafschop goed in de wedstrijd", sprak RKVSC-trainer Ad Schippers. "De jongens vonden het geen strafschop. Ikzelf kan er geen oordeel over geven. Eigenlijk duurde de wedstrijd voor ons iets te lang."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel