Altena legt Achilles Veen geen strobreed in de weg richting kwartfinale beker: 0-6

Wedstrijdverslagen 1.172 keer gelezen

NIEUWENDIJK • 2F-koploper Altena was dinsdagavond niet in staat om het Achilles Veen lastig te maken. De hoofdklasser uit Veen was met 0-6 de baas in Nieuwendijk en gaat door naar de kwartfinale van de districtsbeker.

Binnen de minuut noteerde Berry Sonnenschein uit een vrije trap al de 0-1. Vervolgens bleef het alle hens aan dek voor Altena. De Nieuwendijkers kwamen niet verder dan een schot van afstand van Julian Geelhoedt. Vijf minuten later noteerde Diego Meerveld de 0-2. Drie minuten later was het al 0-3 door Niek Wilborts. Voor de rust maakte Thomas de Man er nog 0-4 van.

Na de rust deed Achilles Veen het kalmer aan. Nadat keeper Rob de Groot de bal los liet kon Kevin van Kempen wel de 0-5 noteren. Ook het half dozijn kwam vol met de 0-6 door Melle Mandemakers. Daarmee was de koek op, al raakte Altena in de 88e minuut van afstand nog de lat.

Achilles Veen speelt in de kwartfinale thuis tegen Halsteren-zaterdag.