Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Nerveus Nivo Sparta mist periodetitel door verlies bij Sliedrecht

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SLIEDRECHT • Nivo Sparta was bij winst in en bij Sliedrecht winnaar van de tweede periodetitel geweest. Dat heeft er echter geen moment ingezeten.


Al na drie minuten profiteerde Bas van Stokkum van wanorde achterin de verdediging van de ploeg uit Zaltbommel en frommelde uit een scrimmage de 1-0 binnen. "En dat moet je bij Sliedrecht nou net niet zo vroeg in de wedstrijd overkomen", wist trainer Theo de Boon.

Toen Dennis Verhoef (ex-Achilles Veen en -Kozakken Boys) halverwege de eerste helft al voor 2-0 zorgde, was het duel gespeeld. Omdat er een prijs te halen was, speelde Nivo Sparta onrustig. De Boon: "Duidelijk was dat te veel spelers het niveau van de laatste weken niet haalden. Jammer, want die onrust was helemaal niet nodig. Ik heb nooit druk op het halen van deze prijs gelegd. Bovendien misten wij Erik van Beekveld en hadden wij dus moeite om het spel te maken. Nu wilde iedereen te snel die eindpass geven."

Omdat Christiaan Perrier bij het sterke duo Breidel en Van Stokkum in de tang zat, kon Nivo Sparta aanvallend niets brengen. Na rust werd het wel een wedstrijd, maar gebeurde er weinig. Luciano van Harlingen zorgde eerst nog voor 3-0 alvorens Mo Nikbakht de eer voor de gasten redde 3-1.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup