Jay Luciano doet weer van zich spreken

Wedstrijdverslagen 978 keer gelezen

PAPENDRECHT • Vaak blinkt hij met vlijmscherpe rushes en mooie goals, maar soms ook is Jay Luciano een voetballer wiens gedrag te wensen overlaat. Zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Almkerk vertoonde hij beide kenmerken. Luciano scoorde de 1-0 -een strafschop nadat Justin Beemsterboer was neergelegd- en viel daarna op met prima acties.

De 'andere' Jay Luciano was zicht- en hoorbaar nadat hij het in de in de 88e minuut in woord en gebaar oneens was met een beslissing van de neutrale grensrechter. De aanvaller uitte daarbij taal die volgens de scheidsrechter en diens assistent niet door de beugel kon. Een rode kaart was het gevolg. Luciano werd zo boos over zijn straf dat de arbiter er verstandig aan meende te doen het duel een minuut of tien te onderbreken. Na de afkoelingsperiode werd het spel hervat en klonk al vrij snel het laatste fluitsignaal.

Je zou bijna vergeten dat er ook nog gevoetbald werd op Het Slobbengors. Papendrecht kwam na 20 minuten goed weg dankzij doelman Roy Rijntjes, die een strafschop stopte. na de 1-0 van Luciano slaagde Almerk er kort na rust in de eindstand op 1-1 te bepalen door een rebound-treffer van Bart Dirven. De remise was voor beide partijen te billijken. Het duel verdiende geen winnaar.