Heukelum wint na knotsgekke slotfase

Wedstrijdverslagen 989 keer gelezen

HEUKELUM – In een knotsgekke slotfase pakte Heukelum tegen Wieldrecht drie belangrijke punten. De thuisploeg stapte met een 4-3 zege van het veld.

Halverwege ging Heukelum al met 2-1 aan de leiding. Wieldrecht opende de score, maar Benjamin Meijdam maakte er snel 1-1 van. Tim Schwebke scoorde de 2-1. Die voorsprong hield Heukelum na rust lang vast, maar in de slotfase leek het alsnog mis te gaan. Tien minuten voor tijd scoorden de gasten twee keer: 2-3.

Daarna was het de beurt aan Sil van Putten. Kort na de 2-3 versierde hij een strafschop om hem vervolgens zelf te benutten. In blessuretijd pegelde Van Putten uit een vrije trap ook nog de winnende 4-3 binnen.

"Die slotfase was ongekend", vond Heukelum-trainer Jerome Ceton. "En dat is ook wat voetbal zo mooi maakt, al is dat wel wat makkelijker praten als je aan de goede kant van de score staat."