SV Meerkerk laat VVAC lelijk in het stof bijten | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• VVAC - SV Meerkerk (1-5).
• VVAC - SV Meerkerk (1-5). (Foto: Rick den Besten)

SV Meerkerk laat VVAC lelijk in het stof bijten

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OTTOLAND • SV Meerkerk en VVAC staan in de eerste competitieronde tegenover elkaar. Het vriendschappelijke voorproefje werd zaterdag afgetekend door de geelzwarten gewonnen: 1-5.

SV Meerkerk won vorige week ook al van Vuren, voor VVAC was het de eerste oefenwedstrijd.

Floren Streefkerk prikte voor rust tweemaal raak. Youri van Blanken maakte er in 50e minuut 0-3 van, alvorens Tom Kooijman namens de thuisclub iets terug kon doen. Met twee treffers, waarvan één uit een penalty, bepaalde Melvin van den Heuvel de eindstand op 1-5.

Bij VVAC is Tom den Besten voorlopig nog uitgeschakeld (hamstringblessure) en dreigt ook langere afwezigheid van Jelle de Wit; bij de centrale verdediger wordt gevreesd voor een beschadigde meniscus. Sander Bos is hersteld van zijn kuitbeenbreuk, maar is nog niet helemaal wedstrijdfit.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel