Hattrick Ahmed Kelifa bij 5-1 winst SVW op Kozakken Boys O23

Wedstrijdverslagen 852 keer gelezen

GORINCHEM • SVW heeft dinsdagavond een overtuigende en gemakkelijke 5-1 oefenzege geboekt op het nieuwe Onder 23 elftal van Kozakken Boys. Ahmed Kelifa was met drie treffers de gevierde man bij SVW.

Het eerste gevaar was nog voor de jonkies uit Werkendam. Een inzet van de snelle linksbuiten belandde in de korte hoek op Perini. Aan de andere kant was het na goed druk zetten wel raak. Hicham Farhou schoot onberispelijk de 1-0 tegen de touwen.

Tien minuten later ging Mounir el Ouazizi op de doelman af, maar zijn lob had niet voldoende vaart waardoor de keeper kon redden. Vlak voor rust een splijtende pass van Yosief Ghide die Ahmed Kelifa 1 op 1 met de doelman stuurde en via een stift de 2-0 maakte.

Eerste balcontact
Hakan Tatli was na de rust met zijn eerste balcontact de maker van de 3-0. De fysiek sterke spits toucheerde de bal met zijn kruin en zag hem in het lege doel rollen.

Direct hierna stond de 4-0 ook op het bord. De thuisploeg omzeilde buitenspelval, Kelifa omspeelde de doelman en schoof de vierde binnen. Aan de andere kant was het na slordig balverlies ook raak. Mirac Akdeniz omspeelde twee verdedigers en schoof de bal in de verre hoek achter invaller Dustin van Bezooijen (die later met een lichte blessure werd vervanger door veldspeler Yohannes Nega). Een kwartier voor tijd werd de eindstand bepaald. Na goed druk zetten van Ghide kon Kelifa zijn hattrick verzilveren: 5-1.

Aanstaande zaterdag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. SVW gaat op bezoek in en tegen Bavel. Op Sportpark De Roosberg wordt om 16:30 uur afgetrapt.

(verslag: Ronald Tukker, SVW)