• Haaften - Herovina (1-3).
• Haaften - Herovina (1-3). Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Herovina verrast Haaften met 1-3

Wedstrijdverslagen 842 keer gelezen

HAAFTEN – Herovina verraste zaterdag in Haaften voor de districtsbeker de één klasse hoger spelende thuisclub. Met 1-3 ging de volle winst mee naar Herwijnen. Aanvoerder Kevin Steenbruggen scoorde voor Herovina tweemaal. Beide keren deed hij dit met een kopbal.

Herovina startte feller en nam al vroeg in de partij door een schot van Marthijn Hobo een verdiende 0-1 voorsprong. Amper vijf minuten later was het echter al weer gelijk. Uit een voorzet van Danny Verwolf vanaf links maakte Michel den Braber er beheerst 1-1 van.

Net voorbij halfweg de eerste helft nam Herovina echter andermaal de leiding. Dankzij een kopbal van Kevin Steenbruggen konden de gasten met een terechte 1-2 voorsprong gaan pauzeren.

Na de pauze streed Haaften vergeefs voor de gelijkmaker, want een ver schot van Jelle van Zuijdam werd vlak voor de lijn weggekopt. Vijf minuten voor tijd besliste Herovina via het tweede doelpunt van Kevin Steenbruggen de bekerwedstrijd. Uit een corner kopte Steenbruggen met 1-3 weer raak.