Vuren - Haaften
Vuren - Haaften Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Vuren na rust eenvoudig langs Haaften

Wedstrijdverslagen 1.210 keer gelezen

VUREN – Vuren herstelde zich tegen Haaften van de bekernederlaag bij ASH. De ploeg van Rick Kolff bleek na rust een maatje te groot voor een matig Haaften: 4-1.

In Vuren werd voor rust na een kwartier spelen binnen een minuut twee keer gescoord. Danny Verwolf bracht Haaften eerst aan de leiding door bij de tweede paal een voorzet van Matthijs Donker binnen te tikken. Snel daarna was het alweer gelijk toen Lorenzo Kooiman een voorzet van uitblinker Luuk van der Vliet binnen frommelde.

Niets in de weg
Waar het krachtsverschil voor rust nog beperkt was, was dit in de tweede helft anders. Vuren pakte al na anderhalve minuut de leiding. Björn Paul eindigde een prachtige actie met een niet zo heel indrukwekkend schot, maar via Haaften-verdediger Kevin Snoek eindigde de bal toch achter doelman Wesley van Eck.

Daarna legde Haaften de thuisploeg vrijwel niets meer in de weg en had het verschil ook een stuk hoger kunnen uitvallen. Invaller Ryan van Wijk maakte er met zijn eerste balcontact 3-1 van, toen alert was na een vrije trap van Luuk van der Vliet tegen de paal.

Mooiste treffer
Het slotakkoord was weer voor Björn Paul die met zijn tweede voor de mooiste treffer van de middag zorgde. De jonge spits nam een voorzet van Timothy Bonthuis heerlijk aan met de buitenkant van zijn voet en volleerde de 4-1 binnen.

Haaften is door de nederlaag uitgeschakeld in het bekertoernooi. Vuren ontvangt zaterdag Herovina. Bij winst gaat het over de buurman heen in de poule en is het daarna afhankelijk van de uitslag bij Haaften-ASH.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 3 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 3 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 4 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 12 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 12 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 16 uur geleden