Meer dan een punt zit er voor SteDoCo in Assen niet in | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto:Kontakt Mediapartners

Meer dan een punt zit er voor SteDoCo in Assen niet in

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ASSEN • Op sportpark Het Stadsbroek in de Drentse hoofdstad kwamen gastheer ACV en SteDoCo niet tot scoren. De wedstrijd eindigde dus zoals er werd afgetrapt; 0-0.

“Een volkomen terechte uitslag”, vond SteDoCo-trainer Frans Adelaar na afloop. “De eerste vijf minuten begonnen we nog redelijk, maar daarna zakten we ver weg. We waren simpelweg niet zo fris als de weken hiervoor.”

Volgens de oefenmeester mocht zijn ploeg de handen dichtknijpen dat ACV niet wist te scoren uit een paar levensgevaarlijke counters. Na rust nam SteDoCo het heft wel meer in handen, maar echt tot doelrijpe kansen kwamen de Alblasserwaarders niet. “We waren niet bij machte om iets te creëren. Ik ben natuurlijk niet tevreden met dit punt, maar realistisch is deze uitslag wel”, besloot Adelaar.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel