Logo regio-voetbal.nl
• Papendrecht - Walcheren (2-3).
• Papendrecht - Walcheren (2-3). (Foto: Rick den Besten )

Einde verhaal in de beker voor Papendrecht

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

PAPENDRECHT • Papendrecht bekert dit seizoen niet meer verder. De ploeg had een overwinning nodig, maar kwam thuis tegen Walcheren niet verder dan 2-2.

Nog een slechte bijkomstigheid voor de thuisploeg was het geblesseerd uitvallen van Thomas Muilwijk, die met een knieblessure het veld moest verlaten.

De twee doelpunten aan Papendrechtste zijde kwamen van Cerezo Drenthe en Lorenzo van Wijk.

Trainer Johan Sturrus baalde na afloop van het feit dat de ploeg moeite heeft om wedstrijden over de streep te trekken: ‘’We hebben een slechte eerste helft gevoetbald. Er was geen beleving. We hebben gewoon niet gedaan wat we moesten doen. We hadden de wedstrijd bij een 2-1 voorsprong in het slot moeten gooien, maar dat is niet gelukt. ‘’

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel