Papendrecht mist aanvallend kracht en verliest

Wedstrijdverslagen 636 keer gelezen

BRIELLE • Papendrecht is niet bepaald flitsend uit de startblokken geschoten. Uit bij Brielle leed de zaterdageersteklasser een 2-0 nederlaag.

Na een openingsfase waarin de thuisclub het initiatief had ontwikkelde zich in de eerste helft een gelijkopgaande, maar zeker niet hoogstaande partij. De thuisclub, vooraf getipt als kampioenskandidaat, bakte er niet al te veel van en Papendrecht was, op een kopbal van Nick Kamerling tegen de kruising na, geen moment gevaarlijk.

Naarmate de wedstrijd vorderde werd steeds duidelijker dat men de geschorste spits Jay Luciano node mist en dat nieuwkomer Cerezo Drenthe nog niet fit genoeg is om een wedstrijd lang te vlammen, terwijl Justin Beemsterboer te weinig op zijn sterke punten benut werd.

Brielle kwam in de 63 minuut op 1-0 na een goed lopende combinatie. In de 70e minuut werd de eindstand uit een scrimmage op 2-0 bepaald. Voor Papendrecht-trainer Johan Sturrus ligt nu een interessante en lastige puzzel klaar.