HRC’14 speelt alleen in eerste helft goed (3-3)

Wedstrijdverslagen 823 keer gelezen

ROSSUM - HRC’14 is de competitie met een gelijkspel begonnen: 3-3 tegen Ruwaard.

Daar zag het in de eerste helft niet naar uit. HRC’14 stak namelijk met kop en schouder boven Ruwaard uit. Via Luuk Pouw en Lars Zwegers stond er na een half uur dan ook een 2-0 op het bord. Net voor rust deed Ruwaard wat terug (2-1).

“Na de thee waren we een stuk onzekerder”, vertelde HRC’14-trainer Harald van Deelen. Nadat Ruwaard via Serkan Ordu uit een vrije trap op gelijke hoogte was gekomen (2-2), zorgde Luuk Pouw weer voor een voorsprong (3-2). Het laatste woord had echter weer Serkan Ordu. Opnieuw vanaf wel zeker dertig meter, waarbij de HRC’14-doelman er niet lekker uitzag, liet hij de bal uit een vrije trap tegen het HRC-net ketsen (3-3).

In de laatste minuut zag HRC’14 nog wel een doelpunt afgekeurd waar de nodige twijfels over waren. “Over het spelbeeld in de eerste helft ben ik zeer tevreden”, vervolgde Van Deelen. “Maar over de uiteindelijke 3-3 natuurlijk niet.”