Lauren van Deelen scoort voor HRC’14 twee keer, maar ziet ook rood

Wedstrijdverslagen 591 keer gelezen

HEESSELT - HRC’14 pakte zondag uit bij DSS’14 een puntje (2-2).

“De laatste eindpass bij ons was er telkens net niet. Ik vind het gelijkspel terecht”, sprak HRC’14-trainer Harald van Deelen.

Van Deelen zag zijn zoon Lauren een bijzonder stempel op de wedstrijd drukken. Hij scoorde twee keer maar kreeg ook de rode kaart. “Ja, hij haalde bal van de doellijn, maar zou daarbij hands hebben gemaakt. Maar later verklaarde de scheidsrechter dat hij het eigenlijk niet goed had gezien.” Gelukkig werd de strafschop die DSS’14 na het voorval kreeg gemist.

In de laatste minuut kreeg ook HRC’14 nog een strafschop, maar Patrick Janse miste op zijn beurt ook en bleef het 2-2.

“In de 86e minuut hadden we de wedstrijd kunnen verliezen en drie minuten later kunnen winnen”, glimlachte Van Deelen. Overigens kreeg ook Jarno van Doornmalen (HRC’14) nog rood wegens wegduwen van een tegenstander.

• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 16 minuten geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 17 minuten geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 1 uur geleden
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 4 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 6 uur geleden