Ammerstol loopt achter de feiten aan

Wedstrijdverslagen 511 keer gelezen

Ammerstol verloor op sportpark de Snackert met 0-4 van Moordrecht.

Na twee minuten spelen stond de 0-1 al op het scorebord. Vanaf dat moment liepen we achter de feiten aan,” vertelde de Ammerstolse trainer Rieny Looren de Jong, die verwacht had tegen deze tegenstander beter voor de dag te komen.

,,We speelden voor rust te slordig om de gelijkmaker te forceren. In de tweede helft bracht Moordrecht twee nieuwe spelers in het veld. Dat waren gouden wissels, want ze scoorden kort na elkaar via aanvallen door ons midden. Bij een van de duels die vooraf gingen die goals blesseerde mijn doelman Kevin van Herk zijn vingers. Met nog een half uur te gaan keepte hij met een hand. Gelukkig kreeg hij weinig te doen, daar wij meer in de aanval waren. Verder dan een – naar mijn oordeel – dubieus buitenspeldoelpunt kwamen we niet. Na afloop is Van Herk naar het ziekenhuis gegaan. Wellicht heeft hij een aantal vingers gebroken.”