Vianen doet zich weer eens tekort | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Vianen doet zich weer eens tekort

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

UTRECHT • Voor Vianen duurde de wedstrijd tegen UVV een paar minuten te lang. Kort voor tijd scoorden de Utrechters de winnende treffer: 3-2.


Hoewel de gasten flink gehavend aantraden kwamen ze goed uit de startblokken. Na een mooie actie over links gaf Justin Mouhmy een niet te missen voorzet op Johan Scheffer: 0-1. Gedurende de gehele eerste helft hadden de tricolores de regie in handen. De vrije man werd steeds gevonden en verdedigend stond het als een huis. UVV moest het doen met één kansje.

Omzettingen
In de pauze deed de thuisclub wat omzettingen, maar daardoor veranderde weinig aan het spelbeeld. Ondanks dat kwam UVV rond de twintigste minuut langszij: 1-1. Kort daarna kwam de bal na een corner bij de tweede paal voor de voeten van Danny Stoffelen, die er 1-2 van maakte.

Nadien verloor Vianen het overzicht een beetje. De ploeg koos te vaak voor de lange bal in plaats van te combineren. Uit een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied kwamen de Utrechters voor de tweede keer op gelijke hoogte: 2-2. 

Ondanks een rode kaart voor een UVV-er, na een overtreding op de doorgebroken Mouhmy, zat Vianen niet meer in de wedstrijd. In korte tijd werden liefst vier gele kaarten gepakt. Tot overmaat van ramp scoorde UVV drie minuten voor tijd de winnende treffer: 3-2.

“Een fikse domper”, vond trainer Marcel Akkerman. “We hebben wéér verloren van een tegenstander waarvan we niet hoefden te verliezen.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup