Logo regio-voetbal.nl
<p>• HRC'14 - Hedel (4-2).</p>

• HRC'14 - Hedel (4-2).

(Foto: Gerald van Zanten)

HRC’14 stuurt Hedel met lege handen naar huis

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ROSSUM - HRC’14 heeft in de streekderby met Hedel in volle winst behaald: 4-2. “Een hele mooie overwinning. Uiteindelijk verdiend, hoewel het niet onze allerbeste wedstrijd was”, vond HRC’14-trainer Harald van Deelen. “Na twee gelijke spelen hadden we dit ook nodig. Nu kunnen we ons melden bij de subtop.”

Hedel-trainer Wilco van Houtum was uiteraard minder tevreden. “Wij begonnen te laat te voetballen. Een persoonlijke fouten lagen ook aan de grondslag van het verlies.”

Van Houtum zag voor rust Leon Bok een goede kans missen en door de 1-0 van Luuk Pouw moesten de bezoekers na rust in de achtervolging. Dat leek goed uit te pakken met de gelijkmaker van Jimmy Floor (1-1). Maar vervolgens lieten opnieuw Luuk Pouw en Lars Zwegers de thuisclub demarreren naar 3-1.

Uit een vrije trap wist Patrick Jansen voor Hedel de zaak wat dichterbij te trekken (3-2), maar het was Lars Zwegers die voor HRC14 het laatste woord had: 4-2.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >