• Schelluinen - Lekkerkerk (2-1).
• Schelluinen - Lekkerkerk (2-1). Foto: Rick den Besten

Geflatteerd verlies voor Lekkerkerk

Wedstrijdverslagen 1.562 keer gelezen

SCHELLUINEN • Lekkerkerk keerde met een 2-1 nederlaag terug van de uitbeurt in en tegen collega-subtopper Schelluinen. “Een geflatteerd verlies”, vond trainer Edward Knook.

“Nadat in de tweede helft onze back Danny Hoogendoorn met zijn tweede gele kaart moest inrukken hebben we spelend met tien man legio kansen weten te creëren. Helaas werd er niet uit gescoord.”

Lekkerkerk begon het duel goed en was in het openingskartier de dominante ploeg. Vervolgens nam Schelluinen het initiatief over en kwam het op 1-0. Nog voor rust trok Martijn de Jong de stand gelijk.

Kort na de pauze schoot Gertjan Rothman namens Lekkerkerk op de paal. Toch was het Schelluinen dat opnieuw op voorsprong kwam. Die goals bleek na negentig minuten boeiend voetbal ook meteen de eindstand.