• Nieuw-Lekkerland - Heerjansdam (3-2).
• Nieuw-Lekkerland - Heerjansdam (3-2). Foto: Peter Verheijen

Nieuw-Lekkerland blijft indruk maken: tegen Heerjansdam van 0-2 naar 3-2

Wedstrijdverslagen 2.558 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Nieuw-Lekkerland is opgeklommen naar de tweede plaats in de eerste klasse B. Thuis tegen collega-subtopper Heerjansdam wonnen de mannen van trainer Bert Buizert met 3-2. Een knappe zege, vooral omdat men in de eerste helft nog stevig werd weggespeeld en van geluk mocht spreken dat de achterstand bij rust slechts 0-2 was.

Heerjansdam kwam al na vijf minuten op 0-1 door Jelmer Nugteren, in de 23e minuut gevolgd door een treffer van Rinald Ouwens. Kort na de pauze zorgde Sjoerd Slob vanaf de stip voor 1-2.

Dat was het moment waarop Nieuw-Lekkerland uit zijn schulp kroop en zijn oude elan terug kreeg. Na de 2-2 van Felino Jardim bleek er nog meer in het vat te zitten. Het was Wim de Jong die met een licht van richting veranderd schot van zo’n 20 meter de eindstand op 3-2 bepaalde.