Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Drechtstreek mist de echte honger en verliest weer

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

DORDRECHT • Het is geen schande om van een sterke ploeg als Wieldrecht te verliezen, maar de wijze waarop Drechtstreek zich in Dordrecht liet aftroeven was niet nodig geweest. Het team van trainer Paul Koster voetbalde te vrijblijvend en werd daarom met een 5-2 nederlaag geconfronteerd.

“De kernwaarden van waaruit we voetballen zijn: strijd, duels en afvallende ballen winnen”, weet Koster. “Alle drie zag ik amper terug in deze partij en dan weet je dat je het moeilijk krijgt. Sterker nog: als die ijzeren wil om te presteren er niet is, zul je geen wedstrijd winnen. De permanente drive om te winnen móet aanwezig zijn.”

Drechtstreek kwam al in de eerste helft op een 4-2 achterstand. De Papendrechtse goals werden gescoord door Mark Kunst en Koen Lighaam. Na de pauze herstelde Drechtstreek zich enigszins zonder echt glorieus te voetballen. Het resultaat: een 5-2 nederlaag en nul punten uit vier duels.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel