Benschop verliest dramatisch duel

Wedstrijdverslagen 620 keer gelezen

BENSCHOP • Benschop verloor thuis in een bar slecht duel met 0-2 van CDW uit Wijk bij Duurstede.

De gasten verdedigden stug en speelden puur op de counter. De thuisclub moest het spel maken, maar dit leidde niet tot veel mogelijkheden.

Martijn de With kreeg de beste kans voor rust. Hij kopte de bal richting kruising, maar de CDW-doelman redde fraai. In de tweede helft kreeg een Benschoppenaar in de zestien de bal tegen een arm, waarna de arbiter resoluut naar de stip wees. Deze gelegenheid liet CDW (Combinatie Dorestad Wijk bij Duurstede) niet onbenut. Twee minuten later verdubbelde de counterploeg de score uit hun eerste echte kans. Benschop zette nog wel aan, maar deed dit zonder overtuiging.

In het Benschopse café Het Plein volgden 30 personen de wedstrijd via een livestream. Dinsdagavond haalt Benschop in Wilnis in tegen CSW.