Koploper GVV’63 vindt tegen uiteindelijk negen Spartanen vijfmaal het net | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Sparta'30 - GVV'63.
• Sparta'30 - GVV'63. (Foto: Gijs van Tuijl - Gameren)

Koploper GVV’63 vindt tegen uiteindelijk negen Spartanen vijfmaal het net

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GVV’63 wervelde vooral in de beginfase langs het arme Sparta’30, dat gehavend aan het eenzijdige duel begon. Mathijs Libbers en Daniël Bouma maakten al binnen zeven minuten het verschil, 0-2.


 De Spartanen reageerden snel met een schot van afstand van Anrico Visser, 1-2. Op aangeven van Jeffrey van der Meijden scoorde Libbers zijn tweede voltreffer en zette de koploper op 1-3. 

Sparta’30 incasseerde tien minuten na rust snel twee rode kaarten, voor Stijn de Boer en Piotr Murawski. Het was toen allang geen wedstrijd meer. Het werd aanvallen en verdedigen. Nick Linnenbank en Mathijs Libbers vonden nog het net, 1-5. 

Gekscherend werd in het GVV-kamp gesteld dat de ploeg kampioen is en mag premier Rutte dinsdag een streep onder de voetbalcompetitie zetten. 

Trainer Denny van Geffen vindt het jammer dat de volgers uit Gameren de ploeg nu niet kunnen zien voetballen. “Wij spelen wekelijks echt goed voetbal en dan is het jammer dat het in zo’n troosteloze omgeving moet plaatsvinden.” 

GVV’63 moet het de komende weken even zonder de aan zijn lies geblesseerde verdedigende middenvelder Ronald van Wijk doen.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup