Haastrecht naar volgende bekerronde, SV Lopik na strafschoppen uitgeschakeld

Wedstrijdverslagen 1.157 keer gelezen

KRIMPENER- EN LOPIKERWAARD • Haastecht won dinsdagavond op sportpark Wilgenoord in de bekerstrijd na een 0-1 achterstand bij rust met 4-2 van Hillegersberg.

De Haastrechtenaren speelden een prima wedstrijd en kwamen ongelukkig op achterstand. Job Vloedgraven en Björn van Leeuwen draaiden in de tweede helft de rollen om. De gasten kwamen nog een keer terug, maar goaltjesdief Thijmen Raateland (2x) besliste de strijd.

,,De volgende bekerronde is op zaterdag 14 november, maar of we dan spelen is nog maar de vraag,” merkte Haastrecht-trainer Marco Versloot op.

SV Lopik werd op eigen veld uitgeschakeld door Hercules, dat de strafschoppenserie (9-10) beter doorkwam. Het bekerduel eindigde in 1-1.

Cabauw verloor in Schiedam in het bekertoernooi met 3-0 van Kethel Spaland.