Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

LRC Leerdam gaat er hard af tegen Roda’46

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LEERDAM • LRC Leerdam is het seizoen begonnen met een 1-6 nederlaag tegen Roda’46. Toch vertelt de wedstrijd een ander verhaal dan de uitslag doet vermoeden.

LRC was de eerste helft heer en meester. Roda’46 liet zich inzakken en de Leerdammers stonden in de rust verdient op een 1-0 voorsprong.

Wat zich vervolgens in de tweede helft afspeelde had niemand kunnen vermoeden. Roda kwam op 1-1 en liep binnen vijf minuten uit naar een 1-3 voorsprong. LRC liep met te veel mensen naar voren in de hoop de schade te herstellen. Dit werkte averechts. Roda counterde zich uiteindelijk naar een 1-6 overwinning.

Trainer Emanuel Sluis wist niet wat hem was overkomen. “We hadden de wedstrijd volledig in handen en geven het zelf op een onvolwassen manier weg.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel