Logo regio-voetbal.nl


SteDoCo krijgt te weinig tegen koploper Sparta Nijkerk

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HOORNAAR • SteDoCo verdiende meer tegen lijstaanvoerder Sparta Nijkerk. Maar omdat de Alblasserwaarders het net niet wisten te vinden en de Nijkerkers wel een keertje, leed SteDoCo zijn derde nederlaag in het nog prille seizoen.

“In de eerste helft hadden we moeite met hun veldbezetting. In de rust, we stonden met 0-1 achter, heb ik een hernieuwde wedstrijdbespreking gehouden en onze tactiek aangepast”, aldus SteDoCo-trainer Frans Adelaar. 

Ibrahim Touré, Olivier Pilon en Giovanni Hiwat kwamen voor Vincent Verheul, Benjamin van Wanrooij en Guytano dos Santos Zijn tactische ingrepen hadden effect. “We wisten Sparta Nijkerk meer terug te dringen en kregen enkele kansen op de gelijkmaker. Maar helaas geen goals. Jammer, want een gelijkspel was wel rechtvaardig geweest.”

Corona
Ook jammer was het uitvallen van aanvoerder Joran Schröder. “Hij leek last te hebben van zijn hamstring, even afwachten hoe die blessure zich ontwikkelt de komende dagen. Normaliter moeten drie wedstrijden in een week geen probleem zijn, maar ik wijd de hoeveelheid aan blessures puur aan de coronaperiode. De afgelopen negen maanden hebben we niet optimaal kunnen trainen en onvoldoende wedstrijden gespeeld. Er is niet volop gesprint en duels zijn te weinig aangegaan. Ik zie op dit moment de ene na de andere speler omvallen. Van lieverlee trainen Olivier Pilon en Yannick Cortie weer met de groep, maar nu mis ik straks Joran.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup