Nivo Sparta - WNC
Nivo Sparta - WNC Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Nivo Sparta zag op tegen duel met WNC, maar pakt dik verdiend punt

Wedstrijdverslagen 1.303 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Nivo Sparta en WNC waren verdeeld over twee helften in balans. Op de 1-1 uitslag is dan ook niets aan te merken.

Nivo Sparta-trainer Niels Blom kon na een door zijn team veel beter gespeelde tweede deel toch wel leven met de uitslag. “Vooraf hoopte ik dat wij tegen een topploeg als WNC een punt konden pakken.” Voor de pauze had WNC op sportpark De Watertoren het initiatief en kwam in die fase ook verdiend op voorsprong. Na rust moesten de gasten door het energieke spel van de thuisclub terug.

Uiteindelijk ging de bal op de stip nadat Appie Tan in het beruchte gebied werd aangetikt. Frenk Schaap schoot vanaf elf meter onberispelijk raak: 1-1. Het conditioneel sterke Nivo Sparta verzuimde het daarna af te maken. Daan Schreuders was er dichtbij. Dennis van Meurs kon de bal koppend niet de juiste richting meegeven en ook Appie Tan kwam dicht in de buurt van de 2-1. 

Blom nam de felicitaties na afloop schouderophalend in ontvangst. “Ik weet nog niet of ik blij moet zijn met dit punt. Daar moet ik nog maar eens een nachtje over slapen.”

Nivo Sparta - WNC
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden